heinäkuuta 30, 2012

Juurikasvun voitonmarssi ja muuta turhamaista pulinaa

Kesäinen sammakonkoipi-lookki!
Aikani kuluksi väänsin tänään taas uuden vesileiman blogikuvilleni, se edellinen oli vähän vaikeaselkoinen. Tämä on hyvä!
 
 Onpa paskainen tuo paita. Hups. Ja juurikasvu huutaa hallelujaa. Hassua miten nykyään kuulee usein, että juurikasvu on muotia. No, tumma juurikasvu saattaakin näyttää hyvältä, mutta vaalea juurikasvu näyttää poikkeuksetta pälvikaljulta.

 Tein tämän ctrl+alt+del-korun joskus vuosia sitten. Se on jäänyt vähemmälle käytölle, koska näppäimet kääntyilivät aina ärsyttävästi niin että niistä näkyi vain takapuoli. Korjasin asian viime aikoina pujottamalla rautalankaa näppäinten taakse. Nyt ne osoittavat aina samaan suuntaan.

 Tää vyö on niin paras! Harmittaa ihan, että mulla on niin vähän sellaisia vaatteita, minkä kanssa tota voi käyttää. Tykkään sellaisista vyötärömallisista vaatteista, plus melkein missään ei ole vyölenkkejä :/

Underwater mirrorworld

 Söpöilykuva
 
 Me mätsätään. Vihreää siellä ja vihreää täällä... Vihreää meidän päällä.

 Nadia

 Nicon sinisellä verstaalla tekemä mainospyörä on vielä paikallaan Arabian kauppakeskuksen takana. Siitä on revitty vähän tilkkuja pois, en ole yllättynyt. Ihmiset tuntuvat repivän kaikesta aina irti kaiken, mikä ei ole hitsattu tai valettu tai lukittu paikoilleen. Kai katutaidetta tehtäessä pitäisi vaan hyväksyä se fakta, että se teos todennäköisesti lähtee aika nopsakasti ensimmäisen jonnen matkaan, jonka mielestä on hassunhauska idea pilata joku hieno juttu repimällä se kappaleiksi.


Translation:


I made a new watermark to my photos. What do you think? I'm very pleased.
I'm showing off my yucky milky white roots. No matter how many people say that root color is stylish, I think blonde roots always look like I'm balding. I think they mean that dark roots-look...

I made that crtl+alt+del-necklace years ago, but seldom used it because the buttons had a habit of turning upside down and that looked stupid. I fixed it with wire. Problem solved!

6 kommenttia:

 1. Saatoin just rakastua tuohon Underwater mirrorworldiin. *-* Teen siitä taulun. Ja printtipaidan. Ja tapetin ja ja...!

  VastaaPoista
 2. Woo, upeaa vihreyttä! Sopii hyvin punasen tukan kanssa. Enkä mä edes pistänyt merkille mitään juurikasvua, ei se pahalta näytä ollenkaan. Ihana höpsö Nadia! ^^

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Munkin mielestä vihree ja punainen sopii hyvin yhteen! Ja yleensäkin kaikki vastavärit näyttää hauskoilta yhdessä. No joo, se juurikasvu on kai sellanen henkilökohtanen juttu että ku sitä kattoo ite peilistä ni se vaan näyttää ihan kamalalta mut sit ei muiden mielestä. Plus täytyy myöntää, että siistin sitä ihan vähän photoshopilla. :D

   Poista
 3. näytät että olisit hieman hoikistunut! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vaaka kyllä näyttää samaa lukemaa jo toista kuukautta, mutta valokuvissa aina välillä tursun ja sitten yhtäkkiä luikahdankin pikkuisen näköiseksi. Riippuu kai vaatteista ja valokuvan eri olosuhteista :D Mutta kivahan se on aina näyttää hoikemmalta kuin ennen, joten kiitos!

   Poista