kesäkuuta 17, 2011

Crazy scanner lady

Siis mä rakastan rakastan rakastan tunkea tukkaa skanneriin. Tai en sitä itse prosessia, koska se on typerää ja sattuu selkään ja hävettäisi jos joku näkisi, mutta tarkoitan sitä miltä tukka näyttää skannattuna! Ja vastahennattuna vielä! (edellisen merkinnän punainen kevytväri lipsui pois parissa pesussa, hennan ainoa huono puoli...) Tekisi mieli sukeltaa tuonne tukkaan ja kietoutua siihen ja pöyhiä ja kammata ja aaaaa.
 Kun katson noita kuvia, voin kuvitella, että mun tukka näyttäisi oikeasti tolta. Noin sävykkäältä ja pitkältä ja hyväkuntoiselta. Jos sitä olisi joka puolella mun päätä noin paljon, se olisi ihan megasiistiä. Mutta ei ole. Sniff. Hennaväri on kyllä tosi kiva juttu, vielä jos se antaisi kirkkaamman punaisen värin, olisin ihan taivaissa.

Joo oli tukkamerkintä. Joo.

Ps. Mun tilastoissa näkyy, että mun blogi on tullut hakutulokseksi hakusanoilla "miksi battlefield herossa ei näy vaikka olen tehnyt ukon" :D... Anteeksi mitä? Rakastan noita hakusanatilastoja, siellä on aina kaikkea hauskaa. Kanssablogaajani: Mikä on kummallisin hakusana millä teidän blogi on löytynyt?

Translation:

I just love love love to scan my hair. Or maybe not the process, because it is silly, hurts my back and I would be embarrassed if someone saw. But I mean the result! I just dyed my hair again with henna, the red color that I had in previous entry, washed away very quickly. That's the only flaw in henna dye: Any other dye won't stick to my hair.


I wish my hair really looked like that. Scanner makes it look so vivid, long and in good condition. I wish I could get even more vivid color with henna, like really really red.

4 kommenttia:

 1. Onpa hauska idea tämä, mun on ehkä joskus pakko päästä kokeilemaan :D

  VastaaPoista
 2. Hei mistä sen näkee! Mulla ei näy tilastoissa mitään hakusanoja :o?

  VastaaPoista
 3. Kaikki on: Kannattaa! Skanneriin on ihana tunkea asioita.

  Umbrellarain: Se on hallintapaneeli -> tilastot -> liikenteen lähteet ja siellä ihan alla on "haun avainsanat".

  VastaaPoista
 4. "blogspot hain uuden reiän korvaan",
  "kielihalkio",
  "suomi24 tytöllä korvareiät" <- WTF XD

  Jee kiitos, mä olin joskus ettiny nuita. Tosi koomista. :---D

  VastaaPoista