kesäkuuta 26, 2011

Secret place

 Juhannuksena yksin autiossa lähiympäristössäni vaeltaessani löysin hienon paikan. Siellä itsekseni kuvailin lähes koko juhannuksen ajan. Oli kaunista, autiota ja rauhallista, ja myrsky lähestyi horisontissa. Lähdin nippa nappa myrskyn tieltä kotiin. "Haamukuvia". Nämä on vähän niinkuin double exposure-kuvia, mutta nämä on otettu digikameralla ja yhdistetty kuvanmuokkausohjelmalla. Hienoja silti, ei saa nirsoilla!

Paha silmä


 Puhallan myrskyä. Tämä oli tuskallinen kuva, kun otin sen ihan hakuammunnalla self-timerilla ja jalustalla, jouduin polvistumaan kerta toisensa jälkeen maahan joka oli terävää soraa ja sattui polviin ja olemaan muutenkin tosi luonnottomassa asennossa (vaikkei se kuvasta näykään). Olin tosi onnellinen kun vihdoinkin onnistuin jotenkuten saamaan suuni tuon pilvenkiehkuran kanssa synkkaan. Jos olisin ollut hieman taaempana niin siitä pilvestä olisi näkynyt enemmänkin, ja se olisi ollut hienompi, mutta tähän oli "tyytyminen", kun polvet meinasivat lähteä varhaiseläkkeelle.ps. arvostan sitten ihan kaikenlaista kommenttia! Tai no okei kaikenlaista paitsi spambottien viestejä. Vaikkei ois muuta sanottavaa ku "hieno/paska kuva" niin kannattaa silti sanoa, koska tuun hulluksi jos en saa palautetta töistäni!

Translation:


I spent the midsummer's eve in a nearly deserted town. I walked around my neighborhoods and found this place. I spent the whole day photographing. It was beautiful and peaceful except for the storm moving towards me quietly. I dodged it just in time.


I took "ghost pictures". They're kind of like double exposure photos, but I used digital camera and photoshop to blend them, not film and darkroom magic. But they're still good I think.

The fourth picture is called "Evil eye".
The sixth picture was hard to take, because I had only my tripod and self-timer, so it was just pure luck I got it right. My knees were sore and I had to be in very strange position and the ground was sharp and hard to kneel on. I'm not perfectly pleased to the final picture, but I couldn't stand posing any longer in those circumstances.


ps. I do appreciate your comments! Except for you, spambots, shoo! Even if all you have to say is "Great/shitty picture", go on. I'm going crazy if I don't get any feedback. Thanks!

7 kommenttia:

 1. Todella hienoja kuvia ja mielenkiintoisen erilainen blogi! :) Huomaa selkeästi, että sie et ole ihan mikään aloittelijakuvaaja.

  VastaaPoista
 2. Voi ei nyt on kauheat paineet kun pakko keksiä jotain parempaa kuin "hieno kuva. =)))" Oon aina tykännyt sun kuvausideoista, näistäkin erityisesti tuo Paha silmä on upeasti toteutettu. Ja voi noita sun hiuksia, ne on niin upeat! <3

  VastaaPoista
 3. Mie voisin ylistää joka ikistä kuvaa ja blogimerkintää sulta. Rakastan yli kaiken. Hihkun onnesta aina kun huomaan uuden merkinnän sulta. Ensimmäinen haamukuva on nam, tykkään niin paljon, että voisin poimia sen seinälleni.

  Nainen, sie tuot uusia ulottuvuuksia taiteeseen. Tykkään hei!

  VastaaPoista
 4. Ihania ovat. Lisäsin sut luettavien listalle tuolta lj:n craftygothsin kautta. :)

  VastaaPoista
 5. Sulla on ainaki NÄIN kiva blogi.

  VastaaPoista
 6. Iik! Oottepa ihania kaikki! Niin paljon positiivista palautetta, nyt on hyvä mieli! <3

  Oon menossa tonne huomenna kuvailemaan lisää, niissä merkeissä sitten pian näemme ;)

  VastaaPoista