maaliskuuta 30, 2013

Who's got a kiss for the pickety Witch?

 Lentoon lähteminen on varsinainen leap of faith... (kaksoisleukojeni määrästä voi laskea aika tarkalleen kuinka paljon lentoon lähteminen jännitti)

 Mutta kun tarpeeksi uskoo, pystyy mihin vain!

Lankalauantaina pääsiäisnoidat, "pääsiäisämmät" ovat valloillaan. Ennenvanhaan lankalauantaina poltettiin tulia, "pääsiäisvalkeita", joihin heitettiin tervatynnyreitä ja muuta romua, jotta kitkerä savu katkaisisi noitien lennon. Ilkeät noidat olivat liikkeellä lankalauantaina pilatakseen tulevan vuoden sadon ja karjan. Minä en ole semmoinen ämmä, minä vaan halusin liihotella pitkin taivaita taloyhtiön luudalla!

Liekö sitten kaukaisuudesta leijailleen kitkerän romusavun vika, mutta eipä tämä tyttö siellä ilmassa kauaa pysynyt.


Tässä tekemäni ehkä hieman erilaisen noidan inspiroima hiuskoriste, minulla tulee siitä ainakin mieleen OZin vihreä noita.

Kaikki kuvat on ottanut ihana poikaystäväni Nico. Kiitos hänelle.

Translation:

Today is the traditional "Lankalauantai" day when people in Finland used to burn junk fires to stop witches from flying around and ruining the livestock of farmers. I'm not one of those mean witches, I just wanted to fly around with my broom...

7 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Noh! <3 En nyt sentään, enhän osaa edes taikoa :C

   Poista
 2. Ihania nää kuvat! Tosi kauniita, niin kuvat kuin säkin. :)

  VastaaPoista
 3. Aivan ihania kuvia :) Pitääpä koittaa tuota lentämistä itsekkin :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon :) Kannattaa :D Tosin suosittelen aloittamaan suhteellisen matalalta ja siirtymään uhkarohkeampiin korkeuksiin vasta sitten kun varmasti hallitset ko. taidon ;)

   Poista
 4. Luulin ekaks, että nuo pääkallokorut on H&M:sta :D kun Ruotsissa oli myynnissä samankaltaisia. Mutta ehkei ne ennätä tänne asti :)

  VastaaPoista