toukokuuta 07, 2012

Uusi päiväkirja

 Mun edellinen päiväkirja koki kovan kohtalon uteliaan koiran hampaissa juuri ennen eläkkeelle vetäytymistään. Oli enää pari aukeamaa jäljellä, mutta satuin jättämään kirjan lattialle ja koira oli sen kannet pureskellut innoissaan minun ollessani poissa kotoa. Meinasin aluksi repiä pelihousuni, mutta huomasin sen jättäneen tekstit onneksi rauhaan... Ei kelpaa mun tekstit koirallekaan, johan on. :D Tässä on joka tapauksessa mun uusi päiväkirja, jota innostuin tuunaamaan eilen. Rakastan niin paljon sitä inspiraatiotunnetta, kun huomaa levittäytyvänsä pitkin pöytiä ja lattioita ja löytää liimalakkaa kainaloista ja askarteluglitteriä jalkapohjista.

Haluaisin päästä siihen flow-tilaan useammin ja helpommin, mutta tosi usein kun olisi mahdollisuus tehdä jotain luovaa, sellainen mielen- ja ruumiinlaiskuus vaan ottaa vallan. Onko kellään lukijoista mitään vinkkejä, miten saisi flown jotenkin luonnollisesti päälle? Tuntuu, että mun pään sisällä on jumissa liikaa ideoita, jotka tukkii mut.

Etukansi:

 Takakansi:

Näitä tarvitsin: Musta päiväkirja, liimalakka, 50-luvun sivistyssanakirja, paperisydän, hienojakoinen kullanvärinen askarteluglitter, pinkki glitterspray. Valitsin sivistyssanakirjasta sanoja, jotka koin olevan lähellä mun sydäntä tai kuvaavia tavalla tai toisella. Jälki olisi voinut olla siistimpää, mutta kynäveitsikäteni oli ruosteessa.

Translation:

My dog ate my last diary. Well, mainly the covers. So this is my new diary! I had a major inspiration flow yesterday when I made this, I found decoupage varnish under my armpits and glitter from my soles afterwards... 

How could I get into the flow more frequently? I feel like I'm stuffed with all kinds of neat ideas, but i have this laziness that blocks them from flowing out.

Things used: Black diary, decoupage varnish, clips from an old culture dictionary, paper heart, fine golden glitter, pink glitter spray. I chose words that mean something to me. (For example illusion, masquerade, tragic, hysteric, melancholy, illustration and immoral)

7 kommenttia:

 1. Uuh herkullinen! Ompa kiva idea nuo sivistyssanat, viehättäviä. Näitä onkin ihan sairaan hauska tehä, koristelin jonkun randomkalenterinkin vaikka en sitä ikinä käyttänytkään, tarvii lisää kirjasia tuhottavaksi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Herkullinen 8D Ihana kuvailu. Joo, koristelu on tosi terapeuttista. Sitäpaitsi mun mielestä on ihan mälsä kirjoittaa sellaseen blankkoon mälsäkirjaan missä ei oo mitään inspiroivaa koristelua!

   Poista
 2. Äääöäöä, mistä sä revit noita hienoja hienoja kuvia? Esim. sydämet ja muistelisin, että sun seinällä roikku taulu luurangosta? tai ainakin leikkausveitsistä? tai jotain. Kaikkea semmosta mä haluisin kotiini kanssa, mutta yää. Muokkaatko kuvia ennen tulostamista vai revitkö sivut suoraas jostain vanhasta kirjasta? ÄÄÄÄ, ootmun idolijumalatar.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Arvaa mistä mä oon niitä repinyt: Internetistä :D Silloin kun olin vielä siellä edellisessä koulussa opiskelemassa media-assariksi, käytin viimeisinä päivinä törkeästi hyväkseni koulun väritulostimia ja vingutin itselleni arkkeja arkin jälkeen hienoja kuvia tulevaisuuden käyttöön. :> Hain vaan kaikilla kiintoisilla hakusanoilla. Sitten esim. ne amputaatioväline-taulut oli tulostettu sellaselle "vanhalle" paperille. ^^

   Noi sivistyssanat oli taas yhdestä kirjasta, jonka löysin kierrätyskeskuksen ilmaispuolelta. Harmi sinänsä just et ei voi vaikka monistaa niitä vaan pitää käyttää suoraan niistä kirjoista, ku sit joutuu tuhoamaan! :c Mutta can't make an omelette without breaking some eggs. :D

   Idolijumalatar <3 Ihana, kiitos! Nyt oon täällä ihan rinta rottingilla ja suu messingillä...

   Poista
 3. Flown päälle saamisessa tuntuu auttavan kehon ja hermoston availu. Kun niissä ei oo tukkeita ni mieli pääsee manifestoimaan ittensä vapaammin fyysiseen muotoon. Liiku, venyyttele, joogaa, meditoi, tee pranayamaa*, eksperimentoi mielel ja keholla! Nii ja tee vaan, vaikka aluks takkuais. Ku pakottaa ittensä siihen ni se alkaa yleensä sujuu. Mä ainaki kirjotin joskus kaks arkillista vaan yhtä sanaa ku piti kirjoittaa äkkii lyriikkaa mut sitä ei syntyny, ja se autto ja sain ne kirjoitettuu :) Samalla tavalla kunhan vaan esim. luonnostelet jotain ni sun aivot aktivoituu ja sit sielt alkaa pulputa ideoi ja kaikkee <3 <3 Nonni meen nyt tästä kehittämästä aamupuheripulii, toivottavasti sytty käytännöllisii ajatuxia tästnäi moimooooi

  *vittu jea pranayama on HYVÄÄ ja se avaa hengitystietkin ja mulla ainaki alkaa puskee lyriikkaa samantien sessioiden jälkeen. Älä välitä siit mitä jotkut joogit höpöttää energioista ja blaablaablaa, musta ihan se et vaan keskittyy siihen hengittämiseen ja säätelee sitä aiheuttaa rentoutumista kehossa ja mielessä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mikä on pranayama o_o Voisin tietty googlettaa, mut tunnut tietävän siitä ni haluun saada sun selityksen.

   Mun suurin ongelma kai yleensä on vaan se aloittaminen. Se että repäisee itsensä siitä passiivisuuden tahmasta ja vaan alottaa. En tajuu miten se voi olla vaan niin vaikeeta. ._. Mut noi oli kyllä hyviä vinkkejä. Mitä mieltä sä olet itsensä pakottamisesta?

   Poista
 4. raakasuklaalla saat mahti flown päälle, suun makeaks ja on kaiken lisäks terveellistäkin. parin kympin panostuksella saat tarpeet suklaan valmistamiseen pitkäksi aikaa

  VastaaPoista