toukokuuta 12, 2012

Kierrätystapahtuma!

Vihdoinkin on aika repiä kaikki turhat vaatteet kaapeista, käyttämätön krääsä nurkista ja vanhat korut isosta solmumöykystä. Tää tyttö lähtee Arabiaan kierrätystapahtumaan kirpparoimaan!

 Kun lähti penkomaan, huomasi miten paljon sitä onkaan asioita joita ei käytä. Toivon, että löydän tuolta tapahtumasta jotain vastineeksi tälle kasalle, jotain jota tulee sitten käytettyäkin. Oon tosi iloinen siitä, että nykyään kierrätys on alkanut kukoistamaan ja ihmiset arvostaa kirppareita enemmän kuin ehkä joskus.

Olisin ottanut Prinsessa Nadian mukaan myyntitykiksi, mutta tytöllä alkoi juoksut, eikä se olisi sille ehkä kovin kivaa.
Mökö mökö, sanoo koira.

3 kommenttia:

  1. Aa miten somat housut Nadialla, en kestä! :D <3 Ja saatoin virnistää kun huomasin Viimeisen sirkuksen tuossa kasassa. Onneksi pääset siitä eroon, niin se ei kummittele enää hyllylläsi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, joku onneton osti sen! :( :D Mä en vieläkään tajuu miten ahdistuin siitä niin vaikka yleensä oon ahdistavista leffoista niin jee jee. Enemmän iloa saan siitä euron kolikosta kun siitä leffasta.

      Poista