helmikuuta 26, 2012

Escada Absolutely me

 Yleensä yritän vältellä hajuvesihyllyillä nuuskimista juuri siitä syystä, että rakastun helposti tuoksuihin. Eräänä päivänä kuitenkin nuuskaisin Escadan Absolutely me:tä ja menetin sydämeni. Se oli kuitenkin sen verran hinnakas, etten raaskinut ostaa sitä kaupasta. Metsästin käsiini ebaystä testerin, joka oli huokeampi. Se on siis käyttämätön ja korkillinen pullo, mutta tulee vain tylsässä valkoisessa pakkauksessa. Ja sen takia sain sen pari kymppiä halvemmalla. EbayAbsolutely me:n "oikeat" mainoskuvat ovat jotenkin niin mälsiä, että päätin kuvata oman. Niissä aidoissa kuvissa on vaan joku violettiin pukeutunut lurppasilmäinen muija, jota kanniskellaan. Ei se minusta kuvaa juurikaan tuota pulloa eikä tuoksua. Ylläoleva naamiokuva on siis minun ottama, ja tässä on tuo "oikea" mainos:Kun pullo tuli postissa, ilahduin ihan järkyttävän paljon... En pelkästään hajuvedestä, vaan siitä, että se oli pakattu JÄTTIKUPLAMUOVIIN! Ne kuplat oli sellasia sairaan isoja ja maukkaan poksahtelevia ja niin tyydyttävän kovaäänisiä! Kuka ikinä onkaan keksinyt jättikuplamuovin, ansaitsisi puolestani... paljon rahaa. Tai jotain muuta tosi hyvää. Niin riemastuttava keksintö.
Translation:

I usually don't spend much time sniffing perfumes when I'm shopping, because I fall in love with certain scents so easily. However, one day I found myself sniffing Escada's Absolutely me-scent and fell in love immediately. The price was kind of sour, so I didn't buy it. I went scavenging to my beloved ebay, and found a tester bottle at a very cheap price. It's unused and unopened even though it is a tester, it just arrived in a blank box instead of the "real" box. Oh I love ebay ♥.

I didn't find Absolutely me:s commercial photographs very great, it's just some dame in purple with a silly face being carried around. In my opinion it doesn't fit to the scent. So I photographed my own "commercial". It's the one with the mask.


When the perfume arrived, i was excited! Not just because of the great product, but also because of the bubble wrap with gigantic bubbles! The bubbles were so big and noisy! I recall squealing in joy and popping them like a madman. That someone who invented giant bubble wrap, should get... tons of money or something. It's such a hoot.

2 kommenttia:

  1. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  2. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista