marraskuuta 17, 2011

Marraskuu, kuollut kuu?

"Erilaisia kuolemaan liittyviä ilmiöitä on kutsuttu nimityksellä marras. Suomalaisten kansanuskomusten yhteydessä martaat ovat muun muassa kuolleiden sieluja, pian kuolevia ihmisiä tai kuoleman ennusmerkkejä, toisinaan myös menninkäisiä muistuttavia Manalan olentoja.

Erityisen suuri kalansaalis on voinut olla marras, kuoleman ennusmerkki. Eräässä uskomuksessa marras on jättiläiskala, kalojen kuningas. Martaan saaneelle kalastajalle saalis on kuitenkin ennustanut kuolemaa."

Minun Marraskuuni: Xbox, kamera, sumu, junamatkat, pettymykset, bitpop/glitch/chiptunes, antikvariaatit, fiktio, routa, piirakat, keitot, pääkallot/luut, kerrospukeutuminen, kaulaliinat, seppälän pehmosukat, post-it-laput, vitamiinit, väsymys.


Translation:

My November: Xbox, camera, fog, train trips, disappointments, bitpop/glitch/chiptunes, second hand bookstores, fiction, frost, pies, soups, skulls and bones, layered clothing, scarfs, soft socks, post-its, vitamins, fatigue.

2 kommenttia:

  1. äsäsdkldg noi telkkarilumisade-3Dväri-kuvat on <3<3<3 toi eka jotenki oikeen tunkeutuu pään sisään ja on jotenki tosi.. häiritsevä! silleen hyvällä tapaa :D

    muutenki iha älykivoja kuvia ja oot nii nätti wää! <3

    VastaaPoista