kesäkuuta 03, 2015

Fallout 4, FINALLY

 Eilen Bethesdan sivuille ilmestyi mystinen laskuri. Siinä oli vain teksti "Please stand by", joka on falloutin pelaajille tuttu näky pelien aloitusvalikosta, ja alaspäin laskeva ajastin.

Tänään laskuri saavutti nollan, ja hypetyshysterian ainekset olivat kasassa; Bethesda julkaisi vihdoin viimein Fallout 4:n trailerin! Ja se näytti tosi hyvältä! Seuraava Fallout tulee sijoittumaan Bostoniin, Massachusettsiin. Trailerissa näkyi paljon tuttuja näkyjä, mutta myös paljon uusia, jännittäviä juttuja. Ehkä sitten kesän e3:ssa saamme tietää tarkempia julkaisupäivämääriä?

Tämä tyttö alkoi just nyt säästämään rahaa PlayStation neloseen, kun ei mun tietokone pyöritä noin uusia pelejä ;_;

Ilmeeni kun katsoin traileria ensimmäistä kertaa

 Parin tunnin fanitushyperventiloinnin jälkeen Nico liittyi seuraani, ja katsottiin yhdessä traileria (NUKA-)colan kera ja hihkuttiin. En muista, milloin olisin viimeksi ollut näin innoissani mistään julkaisusta.
Translation:

Fallout 4 is coming!!! It's located in Boston, Massachusetts. Maybe at this year's e3 conference we'll get to hear release dates or something? I can't remember the last time I was as excited about something as I am about this.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti