maaliskuuta 22, 2014

KevätvaloKevätaurinko heijastui tänään seinälle ripustetuista cd-levyistä kaikissa sateenkaaren väreissä.
Sää vois pikkuhiljaa päättää jo, haluaako olla talvi vai kevät. Toisaalta eipä sillä minulle paljoakaan väliä ole, koska joudun katselemaan ulkoilmaa joko työpaikan ikkunoista tai sälekaihtimien välistä koulujen ennakkotehtäviä tehdessä, satoi tai paistoi. Pian helpottaa kummankin suhteen, toivoisin. Tänä vuonna mulla on pitkä kesäloma. En äkkiseltään keksi epäilyttävämpää puuhastelua kotipihalla, kun mönkiä alakerran naapurin ikkunan alla kuvaamassa. Mutta siellä oli tosi siistejä jääpuikkomuodostelmia.

En edelleenkään ole oppinut nauttimaan teestä, muuta kuin ulkonäön ja tunnelmallisuutensa puolesta.

...

Päivän bloggausvinkki:

Monet bloggaajatuttuni ovat huomanneet bloggerin "korjaavan" kuvia automaattisesti. "Korjaavan" lainausmerkeissä, koska yleensä ne automaattiset korjaukset tuntuvat tekevän enemmän tuhoa kuin tuloksia. No, löysin vihdoinkin tavan, jolla blogger lakkaa sormeilemasta kuviasi kysymättä lupaa.

Tämä metodi toimii, jos blogger-tilisi on yhteydessä Google+-tiliisi. Yleensä ne ovat, sillä Google+ levittää lonkeroitaan joka paikkaan ja pakottaa kaikki sulautumaan itseensä melkein väkisin.

Mene google+ asetuksiin. Siellä on alaotsikko "valokuvat ja videot". Sen alta löytyy kohta "automaattinen parannus". Ota se pois käytöstä. Se on ilmeisesti oletusarvoisesti kaikilla käytössä.

Ja jee, täten voit ladata bloggeriin suurikontrastisia, tummia tai muuten vaan muokattuja kuvia ilman, että google+ enää pistää näppinsä peliin!

6 kommenttia:

 1. Mäkin löysin thankgaad ton googlen asetuksen hetki sitten, meni välillä niin hermot sen kanssa. Ihania ihania ihania sateenkaarikuvia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai olit jo löytäny! Hyvä :3 Aattelin mm. sua tän kirjoittaessani :D Ja kiitos! <3

   Poista
 2. Ah kiitti vinkistä! Meinas jo mennä hermo :D Rakastan sun blogia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahaa ilo olla avuksi :D Ja kiitos! Yritän päivittää useammin kunhan kiireet hellittää, niin riittää sitten rakastettavaa enemmänkin :p

   Poista
 3. No johan nyt on kiristystä, jos haluun noi tyhmät värinkorjailut pois nii mun pitäs tehä ittelleni google+ käyttäjä. Alkaa googlen toiminta olee ton yhteisöpalvelunsa suhteen epätoivosta :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No jooo.... :D Mä en kyllä tiedä valitettavasti miten ilman googletiliä se automaattinen muokkaaminen otetaan pois käytöstä... Google on kiristäjä! :(

   Poista