kesäkuuta 20, 2012

Rakkaudesta naamioihin


 Useimmat, jotka minut tuntevat, tietävätkin kuinka paljon naamiot, naamioituminen ja naamiaiset kiehtovat minua. Niissä on vain sitä jotain. En osaa edes kuvailla sitä itse sen tarkemmin. Ajattelin tehdä tällaisen naamiokollaasin vuosien varrelta, niitä on kertynyt ihan kivasti. (Ylläolevat kuvat kuvannut Nico). (suurinta huviani on peittää noista kädellä "oikea" naamani ja leikkiä että naamion silmä on herännyt henkiin). Ylläolevissa kuvissa mallina toimi ihana ja kuvauksellinen ystäväni Ansku. Tuli yhtäkkiä tänään ikävä Anskun kanssa kuvaamista.


 


 Suuri osa ylläolevista kuvista, joissa minä itse esiinnyn, on kuvannut toinen ihana ja kuvauksellinen ystäväni Joni. Hänenkin kanssa kuvailuaan on ikävä!

Mikä näistä on teidän lempparinaamiokuva?
Which photo do you like the best?

7 kommenttia:

 1. En osaa valita suosikkia, ehkä toi vika ja niistä se vika :D kai... Kaikki hienoi. HItto et mä haluan niin kipeesti eroon silmälaseista että mäki voin hurahtaa naamoihin... QnQ

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No onhan mullakin silmälasit silloin kun haluan oikeesti nähdä :D Mut ei sillon tarvi nähdä kun on naamio päässä! :p

   Poista
 2. Ensimmäinen ja tuo violettikuva! Oh pur, tykkään kans naamioista, en vaan oo koskaan törmänny niihin missään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Miten ei oo voinut törmätä missään naamioihin :o No, ehkä mulla on vaan sellanen naamiotutka että haistan ne kirppareilla sunmuissa paikoissa metrien päähän :D

   Poista
 3. Mielenkiintoisia ja hyviä naamiokuvia^^ Miekin tykkään naamioista, muutamia venetsianaamioita löytyy, ja pari posliinista pienempää :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Venetsialaiset naamiot ovat kyllä erittäin upeita. Niitä kelpaisi olla lisää!

   Poista