huhtikuuta 27, 2016

I'm not dead

Elän vaikeita ja haikeita aikoja.

Tulin muutama viikko sitten jätetyksi Saaran toimesta. Julkisessa blogissa en nyt siitä halua enempää avautua, jostain syystä tuntui vain että haluan kertoa asiasta. Tai lähinnä halusin ilmaista kokevani biseksuaalisuuden ja polyamorian olevan edelleen vahva osa identiteettiäni, erosta huolimatta. Se ei katoa mihinkään, vaikka meidän kahden välinen suhde kariutuikin.

Nico on tukenut mua hurjasti tän eron, mun identiteetin ja kaiken muun kanssa, ja sen sanoissa piilee sellaista herkkää viisautta, mitä se ei varmaan itsekään tiedä omaavansa. Kun surkuttelin sille kerran metsäkävelyllä, että tulee olemaan vaikeaa löytää tyttöystävää, joka "huolii" mut - polyamorisen biseksuaalin jolla on jo kumppani, Nico muistutti jotenkin tosi lohdullisesti siitä, etteivät ne piirteet ole mikään vika joka pitäisi sietää, jokin häpeällinen anteeksipyydettävä asia, vaan arvokas osa mua. Ja niin mä itsekin ajattelen, silloin kun en ole epävarmuuksien viiraama.

Mun sosiaalisten tilanteiden pelko on kasvanut ihan ylimitotetuksi, oon saanut tuoreeksi kaveriksi rytmihäiriöt. Pyydän kavereiltani ja tutuilta kärsivällisyyttä ja ymmärrystä, kun kamppailen viesteihin vastaamisen ja ylipäänsä tavoitettavissa olemisen kanssa. Oon myös ollut niin köyhä, ettei mulla ole ollut oikein varaa tehdä mitään kivaa. Ja sehän nyt tiedetään, mitä rahattomuus ja epävarmuus tulevaisuudesta tekee jaksamiselle.

Eli ei mitään maailman kivoimpia kuulumisia tähän kertaan. Olen kuitenkin varovaisen toiveikas, koska kesä tulee, valo lisääntyy ja ehkä elämä voittaa tai jotain.

MUTTA! Sinä voit auttaa osaltasi mua sillä tavalla, että kirjoitat kommentteihin, minkälaisia palasia elämästäni haluaisit nähdä kuvan muodossa. Voit antaa yksittäisiä sanoja, jotka tulkitsen kuviksi, tai ehdottaa jotain spesifimpää. Haluan vähän lämmitellä välejäni rakkaaseen järjestelmäkameraani, joka on muuten edelleen sitkeästi kimalteen peitossa erään glitterhyytelöisen kuvaussession jäljiltä. ♥

True Monster

Kuvituskuviksi saatte näitä mun monsterityttöjä, mulla on edelleen se 30 day monster girl challenge kesken... En viitsi laittaa tähän merkintään mun tänhetkistä kulahtanutta naamaa, mutta tallessa se on. Vähän vain huollon tarpeessa.

Alien girl


Robot girl
Ja juu, Fallout 4 on pitänyt mut hengissä ja järjissäni (tai miten sen nyt ottaa). :D On ihanaa, kun on vielä jotain mitä odottaa jopa ihan lähitulevaisuudessa, eli tuleva lisäosa "Far Harbor".

Tämän blogipostauksen otsikko on kunnianosoitus tälle Monty Python and the Holy Grail-elokuvan kohtaukselle. Varmaan kuvastaa tämänhetkistä olotilaa kaikkein parhaiten, kun sanon että mä oon noin 100% toi tyyppi jota kannetaan olkapäällä. 
Translation:

I'm feeling kind of blue.

Saara ended our relationship quite recently for reasons I won't disclose further in a public blog. I just wanted to voice that I still identify strongly as a polyamorous bisexual person. This is not a phase, it's a part of who I am.

Nico has been very supportive. Sometimes his words have such delicate wisdom that I believe surprise us both. Once when we were walking in the woods, I worried about how it seems impossible to ever find a girlfriend that tolerates me "DESPITE" my polyamory, bisexuality and the fact that I'm already in a relationship - Nico comforted me by reminding that those aspects are not something that needs to be tolerated or condoned, they are not things that need to be apologized of, but a valuable part of me and my identity. And that's how I feel as well, at least on my good days.

I've also suffered a lot with my anxieties - social and others. So what I ask is patience and understanding, when I struggle to answer or even open messages, and stuff like that. A thing that doesn't help is the fact that I'm also struggling financially. And I think we all know what prolonged money struggles do to people's wellbeing. 

So yeah, this was not a cheery update at all :I I'm still feeling kind of hopeful for some reason. Summer is near, it's not dark all the time anymore. I choose life, blah blah

But hey, you can help, yes you, by commenting and suggesting stuff you'd like me to photograph in my life. You can give simple words that I interpret in my own way, or suggest something specific. I'd like to get familiar with my Nikon again after a long break. BTW it's still covered in stubborn glitter, after that one photoshoot with glitter slime. ♥

I'm s t i l l l doing the 30 day monster girl challenge, I'm so slow. But here are some of my monster girls for you to brighten this post's flow a bit. I don't feel like showing my weary face today. It's still there though, I assure you! 

One thing that has kept me alive and sane (...debatable:D) is Fallout 4. I'm so glad that there's something to look forward to, and that's the Far Harbor DLC coming soon. 

The title of this post is a homage to the "Bring out your dead"- scene from Monty Python and the Holy Grail. I'm like 100% the guy that's carried on the other one's shoulder.

15 kommenttia:

 1. Osanottoni eron suhteen. Onneksi Nico on sun tukena. Ja ei sun ei pitäisi olla kovin vaikea löytää tyttöystävää tuolla ulkonäöllä & luonteella. Oot upee ja hot! ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos osanotosta. <3 JA kehuista! Wäää! <3

   Poista
 2. Osanottoni ja kovasti myönteistä poweria muutosaikaan. <3 Tuli ensimmäisenä mieleen tuosta siun pyynnöstä lähettää ideoita, että mikä olisi sellainen asia, joka on pyöreämuotoinen (ei tarvitse olla pallo, riittää kun ei ole kulmikas) ja tuottaa sinulle tuikahduksen iloa? Olisi mielenkiintoista nähdä millaisen idean saat, niin äärimmäisen luova ja persoonallinen (+ihana!) kun olet. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 Oo, pyöreistä asioista tykkäänkin! Inspiroivaa:)!

   Poista
 3. Voimia <3

  Ylipäätään olisi hauska nähdä kuvia sellaisista pienistä arkisista asioista, jotka tekevät sinut iloiseksi ^^

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. <3
   No se on aina hyvä aihe! :3 Tai siis mukava kuulla, että sellaiselle löytyy mielenkiintoa, koska olen vältellyt arkipostauksia siksi, että ajattelen ettei lukijat ole kiinnostunut sellaisesta.

   Poista
 4. Voimia <3

  Ylipäätään olisi hauska nähdä kuvia sellaisista pienistä arkisista asioista, jotka tekevät sinut iloiseksi ^^

  VastaaPoista
 5. Oivoi :( Kovastipaljon voimia sulle, kyllä se elämä vielä voittaa <3
  Kuvausaiheeksi voisin ehdottaa asioita, joista saat inspiraation piirustus-, maalaus-, valokuvausprojekteihisi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, eiköhän se voita! <3 Joo, hyvä aihe!

   Poista
 6. Tsemppiä kovasti! Niin kuin itse sanoitkin, niin kesä ja aurinko saa asiat näyttämään paremmalta ja toivottavasti elämä alkaa korjaantua jollakin tavalla. Olen kaipaillut blogitekstejäsi ja kiva kun kirjoittelit, vaikka aihe ei niin kiva olekaan. Mäkin haluaisin nähdä palasia arjestasi. Esim. matka lähikauppaan tms perus arkea. :)

  t. Kirsikka

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! Heh, oon hämmentynyt, että arki kiinnostaa ihmisiä, mutta myöskin ilahtunut koska sitä on helppo kuvata!:)

   Poista
 7. Voi harmitus, oot kyllä niin kaunis ja uskomattoman mielenkiintoinen persoona, että varmasti monetkin tytöt olisi onnellisia saadessaan olla kanssasi! Toivottavasti muutkin asiat vielä järjestyy jotenkin, vaikka näyttäiskin synkeältä <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihi, viimeistään tämän kommentin kohdalla meinasi itku päästä, kun välttelin näiden lukemista koska pelkäsin irrationaalisesti jotain paskamyrskyä, mutta täällähän on pelkkää positiivisuutta ja kannustusta. Kiitos sinulle <3

   Poista
 8. Hihkaisin melkein ääneen kun huomasin että sulta on tullut uusi postaus! Harmi vaan että aihe ei ollut niin mukava. Lähetän paljon virtuaalista tsemppiä ja toivon että pienet asiat ilostuttavat elämääsi!

  Osittain pystyn jakamaan tuntemuksesi bi(pan)seksuaalina, polyamorisena ihmisenä joka haluaisi löytää tyttöystävän. On tarpeeksi vaikeaa hyväksyä itsensä sellaisena kuin on saati se palaute mitä muilta saa kuulla tässä tilanteessa. Olisi vaikka mitä sanottavaa tästä aiheesta, mutta nyt en saa sanoja oikeaan järjestykseen.. :D Onneksi sulla on Nico joka kuullostaa ihan mahtavalta persoonalta.

  Ideani kuvauksen suhteen voisi olla: toivon pilkahdus.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kääk, ihana kuulla, että merkintäni ovat niin odotettuja :') Ja kiitos tsempistä <3 Kuulostaa siltä, että painiskelemme hyvinkin samanlaisten asioiden parissa. Ja tiedän tunteen, tästä aiheesta on paljon sanottavaa, mutta sitä on aika vaikea muotoilla. Toivottavasti sunkin elämässä on ihmisiä, jotka tukevat ja ymmärtävät sua!

   Jes, toivon pilkahdus on hyvä :) Pistän senkin mietintämyssyyni!

   Poista