joulukuuta 18, 2015

Talviuninen


 Olen eristäytynyt. Yritän tehdä pesäeroa itseni ja jouluhulinan välille. Se on toiminut tosi hyvin! Tänä vuonna en aio viettää joulua.

Olen, kuten arvata saattaa, ollut upoksissa Fallout 4:n maailmassa. Harrastan "pelinsisäistä maisemakuvausta", kiitos PS4:n screenshot-ominaisuuden (joo joo console trash jne.) ja kuvaan aina kun tulee vastaan hienoja hetkiä. Se on niin kaunis peli, monesti en edes tee siinä mitään erityistä, rakentelen vain ja istuskelen korkealla katsellen myrskyä tai auringonnousua/-laskua, ja "valokuvaan". 
 Muutama päivä sitten myös piirsin pitkästä aikaa; tein Nicon ja Saaran. ♥ Halusin piirtää molemmat jotenkin omassa elementissään, Nico on tuollainen metsänolento myssyinensä ja Saara hehkuu noituutta. Molemmat ovat suorastaan taianomaisia (ja inspiroivia). Onnistumisen tunteet ovat ihania, voisin elää niillä. No en ehkä ihan, haluaisin syödä myös suklaata.
Translation:

I have been isolating myself from people and christmas fuss. It's been nice and helpful. No christmas this year for me.

As you may have guessed, I'm completely absorbed into the world of Fallout 4. I do a lot of "in-game photography", thanks to PS4 screenshot function. I take screenshots of beautiful landscapes and memorable moments. It's enjoyable to just sit and watch the storm, sunset or sunrise, or whatever other weather the wasteland offers. 

I've also drawn; I made Nico and Saara in their own elements (from my perspective of course). Nico is a cute forest creature and Saara is an enchanting witch. They are both so magical and inspiring.

7 kommenttia:

 1. Mahtavia nuo "maisemakuvat"! Vaikka en itse oikein mitään pelaa niin Falloutin maailma on kuitenkin äärimmäisen kiehtova! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! 8) Ja joo, se on. Tiedän muutaman muunkin "epäpelaajan", joka pitää Falloutin maailmaa tosi kiinnostavana. Jotain siinä on!

   Poista
 2. Wau mitkä piirrokset!! <3 ihanat. Ja tosi kaunis tuo kuva susta<3

  VastaaPoista
 3. Ihania nää kaikki kuvat tässä postauksessa, etenkin tuo ensimmäinen, niin ihana valaistus ja kaunis sinä!

  VastaaPoista