joulukuuta 24, 2012

We can't stop here. This is deathclaw country.


Tänään tulee kuluneeksi tasan vuosi siitä, kun aloitin Fallout: New Vegasin pelaamisen. Silloin viime vuoden jouluaatonaattona huomaamattani pelasin läpi yön ja aamuseitsemään. Ja sen jälkeen Mojaven ydinsodanjälkeinen autiomaa on ollut yksi suosikkipaikoistani, jonne palaaminen aiheuttaa mystisiä nostalgiakohtauksia ja sentimentaalisia huokauksia "vanhoista hyvistä ajoista" (eli ajoista, jolloin koin kaiken sen ensimmäistä kertaa...)

Lucky caps

 Tämä kaveri tässä on kojootin kallo. Se sai nimekseen Marty, New Vegas-pelissä esiintyneen "Big Iron"- kappaleen esittäjän Marty Robbinsin mukaisesti.(myyjän mukaan kallo on cruelty-free, eli hän ei tapa luontokappaleita niiden luiden vuoksi.)  Kyseisen kappaleen tahdissa on koettu jos jonkinmoisia seikkailuja... (kappale alla)

 Ajattelin, että jos alan keräämään pienten eläinten kalloja enemmänkin, olisi söpöä jos muutkin saisivat nimensä New Vegasin musiikkien esittäjiltä. Seuraava olisi Peggy.

Upeita kuvia mun telkkarin putkinäytöstä...
 Vietin vuosipäivää tietysti pelaamalla ensimmäisellä hahmollani, jolla olen saavuttanut level cappini jo ajat sitten. Mutta ensimmäinen kumppani on aina ensimmäinen...

Ihanat valot, jotka kehystävät hyllyäni, sain tänään joululahjaksi Nicolta ja Oonalta. Voi miten ne ilahduttavatkaan mua! Silmämuna-sirkus-karkkitanko-hattara-valot. Voiko olla söpömpää lahjaa? Ja sopivampaa tähän huusholliin?


 Nyt kun näköjään pelimaailmassa liikuskellessa meni tämä merkintä, voinen samalla kertoa Nicolle antamastani joululahjasta. Nico tykkää hirveästi peleistä ja erityisesti roolipeleistä. Siispä joululahja sisälsi QUESTIN. Lohikäärme vartioi tiukasti lukittua arkkua! Voi sentään. Nico saattoi avata arkun vain löydettyään avaimen.

Nähtyään äkäisen pikku lohikäärmeen, Nico purskahti nauruun eikä questistä meinannut tulla naurulta mitään. Lopulta Nico lähti etsimään avainta (nauraen). Nico etsi juuri sängyn alta, kun laitoin salaa koneelta soimaan Skyrimin taistelumusiikin, joka tulee aina kun vihollinen lähestyy. Ja laitoin päähäni sellaisen valkoisen karhumyssyn, päästin hurjan jääkarhuäänen ja hyökkäsin Nicon kimppuun. Voin kertoa, että jos se olisi ollut oikea peli niin Nico olisi kuollut aika nopeasti koska se vain huutonauroi maassa kun jääkarhu raateli sitä.

Lopulta Nico voitti hurjan jääkarhun, ja avain löytyikin sen jääkarhun sukasta!

Nico voitti puolelleen arkkua vartioineen lohikäärmeen, ja sai itselleen arkun arvokkaan sisällön. Mutta siitä kerron ehkä joskus myöhemmin.

 Meinasin ensin käyttää petona Nadiaa, mutta ei se olisi osannut kenenkään kimppuun hyökätä, vaikka hurjalta osaakin välillä näyttää:

Kuvan nappasi Nico ♥
Tähän loppuun pitää vielä hehkuttaa, miten ihanan kuvan Ansku oli piirtänyt minusta sarjakuvabloginsa joulukalenteriin! ♥ Kalenterin teemana oli "boobs and cute stuff", joten, niin, päätelkää sitten itse kumpi noista minussa inspiroi Anskua. :')


 Translation:

This is the one year anniversary of me and Fallout:New Vegas. I just love that game. So today i sat down and played it and felt nostalgic. Some fine adventures I have experienced with that game.

I bought a coyote skull, and named it Marty (After the performer of the song "Big Iron" that appears in New Vegas). The skull is cruelty-free. 

Today I got these super cute eyeball-carnival-candy cane-marshmallow-coloured lights from Nico and Oona. They have painted them with their own little hands! Too cute... ♥

For Nico I had prepared a christmas gift QUEST. He had to search for the key that opened a chest that was guarded by a dragon! The key was in my sock, and I pretended to be an Ice bear and played the skyrim battle music and attacked him. He was not able to stop laughing for a while... But finally he looted the mighty ice bear carcass and found the key. What was in the chest, you'll find out later.

And also, check out how adorable picture my friend Ansku drew of me!

6 kommenttia:

 1. Oot niin ihanan innovatiivinen perseservietti! Toi quest-joululahja, voi hyvä luoja miten upea ja hysteerinen idea! :DD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Perseservietti <3 Haha, hysteeristä se kyllä oli :D

   Poista
 2. Tiedätkö saako noita eläimenkalloja jostain suomesta?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Varmaan saa, onhan täällä eläintä jos jonkinmoista :D En kyllä tiedä, keneltä niitä voisi ostaa. Joltain eläinten täyttäjältä? Tuon ylläolevan yksilön löysin etsystä, sieltä löytyy kalloja ja muita kummallisuuksia "taxidermy"-hakusanalla. :)

   Poista