marraskuuta 19, 2012

Pin-up-henkinen tukkakokeilu

 Tukkani on taas päässyt venähtämään miltei huomaamattani. Mindsettini kuitenkin on jäänyt sille "mulla on lyhyt tukka, ei tähän mitään kampauksia saa"-tasolle. Viime päivinä olen yrittänyt korjata käsitystäni kokeilemalla erilaisia kampauksia, joita uudet uljaat hiukseni mahdollistavat. En ole ikinä ollut mikään kovin taitava tukanlaittaja, joten nämäkin kokeilut ovat vähän tällaisia "hiustupsuja sojottaa sieltä täältä"-tyylisiä mutta oikeastaan tykkään vain sellaisesta pienestä boheemista kosketuksesta, jonka ne antavat.

Näytin niin... aikuiselta näillä kampauksilla ö__ö

Ensimmäinen tukkakokeilu keskellä yötä

Seuraava tukkakokeilu seuraavana päivänä

 Tarvitsisin kylppäriin sellaisen peilin, josta näkisi takaraivonkin helposti. Olen huomannut takaraivoni olevan minulle kunnon sudenkuoppa kampauksissa; edestä tukka näyttää oivalta mutta kun katsoo kampausta takaapäin, se näyttää ihan kammottavalta. Epätasaiselta ja kaljulta ja muhkuraiselta ja kummalliselta. Juurikasvuakin tuntuu tulevan takaraivoon nopeammin ja salakavalammin kuin eteen.

Koiru pääsi mukaan kuvaan

High five onnistuneiden kuvien kunniaksi!

Tytöt, pojat, koirat, ja kaikki siltä väliltä; Muistakaa käyttää heijastinta näinä vuoden pimeimpinä aikoina! Tässä näytetään teille Nadian kanssa esimerkkiä.


:D:D:D Pelottava valoilmiökoira yössä (oikeasti kello 5 iltapäivällä mutta ei se olisi niin pelottavaa)

Translation:

In the past few days, I have been experimenting with my hair. It has grown very suddenly and sneakily. I'm now able to make victory roll-ish hairdos and other pin-up style dos. I have never been very good with doing my hair, but here are my attempts! 

Also, it's the darkest time of year here in Finland, so please remember to wear reflective tape or something similar so you will be visible in the dark! Here's me and Nadia being visible.

2 kommenttia:

  1. Oooh, olet upea! Tuollainen tukkatyyli sopii sulle täysin. Ja ihana Nadia :D Ja tuo gif teistä ^^

    VastaaPoista
  2. Ihania noi kampaukset!! <3 Mä en kans silleen osaa laittaa tukkaa muuten kun vaan tupeerata sen isoksi ja ehkä hieman kihartaa and thats it xD ja takaraivo... voi luoja, mulla meni VUOSIA ennen kun edes TAJUSIN katsoa sinne!! ja jestas mikä isku vasten kasvoja kun tajusin miten hirveälle mun takaraivo näytti :D ja kun on musta tukka ja tulee vaalea tyvikasvu, niin näytti ihan kun mulla olis ollu saakeli kalju kohta xD ja sit ku mul ei oikein ees oo tukkaa siinä pään takaosassa niin en saa sitä oikein ees kunnolla tupeerattua x''D Hiukset, on se niin vaikeaa..... Toi sun ja Nadian yhteiskuva on ihana <3 tollanen potretti <3

    VastaaPoista