marraskuuta 20, 2012

Liebster blog

Kiitos kaikille, jotka olette antaneet minulle aikojen saatossa blogger awardeja. Aina en ole muistanut tai viitsinyt pistää niitä eteenpäin, mutta nyt mulla on vähän tylsää, ja sain Leenalta liebster blog-awardin joka vaikuttaa ihan mukavalta tehtävältä. Se menee näin:1. Kerro 11 faktaa itsestäsi.

2. Vastaa kysymyksiin, jotka haasteen antaja on sinulle antanut.


3. Tee 11 uutta kysymystä seuraaville haasteen saajille.


4. Valitse 11 haasteen saajaa.11 faktaa:

Unelma-ammattini on barista, ja opettelen tällä hetkellä raivokkaasti täydellisen maitovaahdon rakenteen saloja. Turhauttavaa mutta välillä myös palkitsevaa.

Pelkään kaloja. Olen yrittänyt antaa itselleni siedätys- ja shokkihoitoa, mutta kalat saavat mulle suorastaan fyysisiä pelko-oireita.

Minulla ei ole varsinaista miesihannetta, mutta naisihanteeni on kalpea, punatukkainen, vihreäsilmäinen, tiimalasivartaloinen nainen. 

Olen uuden teknologian suhteen melko neofobinen marmattaja, mutta haikailen älypuhelimen perään.

Ajattelen, analysoin ja pyörittelen asioita ja tunteita mielessäni liikaa ja pohdin usein itseni solmuun.

Olen alisuoriutuja, mutta samalla perfektionisti. Vihaan itseäni niinä hetkinä kun nämä kaksi piirrettäni kohtaavat. Vaadin itseltäni valtavasti, mutta hermostun helposti, jos joku muu odottaa minulta jotakin.

Guilty pleasureitani ovat mm. Aivottomat poppirenkutukset ja pyllynpyöritys niiden tahtiin, majoneesi, naudan entrecôte-pihvi ja hajuvesien hamstraaminen.

Hajuvesistä puheenollen lempihajuveteni lienee Escadan magnetism tai Absolutely me. Jälkimmäinen tuo kivasti muistoja mieleen viime kevättalvella roihahtaneesta rakkaudestani Nicoa kohtaan ja meidän ensimmäisistä jännittävistä askeleista yhteisellä taipaleellamme.

Jatkakaamme vielä aiheessa tuoksut; Sidon tuoksuihin valtavia muistoja ja tunnelatauksia. Usein pelkkä jonkun tietyn tuoksun häivähdys saa muistot iskemään päin naamaa kuin rautainen nyrkki. Tykkään kun ihmiset tuoksuvat jollekin, harmittaa että omistan tyhmän ihon, joka on hajusteille hyvin herkkä.

Minulla on ollut jo n. vuodesta 2004 miltei joka päivä hikka, sillä tavalla että hikkaan kerran tai kaksi. Minut on tunnettu joissain piireissä "hikka-Meerinä" ja kuulen monesti "taas sulla on hikka!" tai "mulla oli eilen hikka ja ajattelin heti sua"-lausahduksia.

Olen ollut pienenä telkkarissa haastattelussa koulukiusauksesta, ja materiaalia, eleitäni ja niiden asianyhteyttä oli editoitu tökerösti niin, että sanomani muuttui täysin. 


Kysymykset & Vastaukset:


1. Oletko siisti?

Valitettavasti en. Olen melkoinen sottapytty. Se on harmi, koska haluaisin kotini olevan siisti ja viihtyisä. Näiden kahden asian välillä on kuitenkin pienoinen ristiriita.


 2. Oletko yleensä myöhässä vai aina ajoissa?
 Ääh. Jostain syystä viime aikoina mulle on muodostunut tapa, että olen usein kymmenisen minuuttia myöhässä. En tiedä mistä se johtuu, sillä otan kuitenkin aina kauhean stressin siitä että ehdin paikkoihin.


3. Mitä teet aamuisin ensimmäiseksi? Entä iltaisin viimeiseksi?
Mä olen aika huono rutiineissa. Mulla ei siis ole varsinaisesti mitään ensimmäistä ja viimeistä juttua. No tietty tähän voisi näsäviisastella että "aamulla avaan silmät, illalla suljen silmät, rölölöö" mutta ehkä sitä nyt ei lasketa. No, illalla viimeiseksi rutistan koiran oikein lähelle itseäni ja sanon ehkä "Nadia, lopeta" koska se saa pussailukohtauksen. Nyt kun alan miettimään asiaa, niin oikeastaan taidan aamullakin ensimmäisenä paijailla ja rapsutella unosenlämmintä Nadiaa.


4. Omaatko neuroottisia tapoja?
No tämä taas vähän riitelee ensimmäisen vastauksen kanssa, mutta tykkään ihan mielettömästi jos asiat saa järjesteltyä silleen että ne tavallaan... loksahtaa. Lisäksi tunnen neuroottista hermostumista, jos jollain on oikein messevä finni, enkä saa puristaa sitä. Ällöttävää, tiedän. Anteeksi.


5. Lempilehtesi?

Viihdyttävimpiä lehtiä ovat ehdottomasti vanhat pulppukauhu- tai -scifi-sarjakuvat. Ne ovat kaikesta höpsöydestään huolimatta jotenkin ihanan tunnelmallisia. Minulla on sydämessä erityinen kolonen kaikelle vanhalle kummitusmeiningille. Erityismaininnan tässä merkinnässä saa shokki 3/74 jonka ääniefektit saivat aikaan akuutin kikatuskohtauksen:

Hakk! Hakk Hakk Hakk
Jumps, Poks

6. Millainen on täydellinen päiväsi?
Utopistinen. Ensinnäkin täydellisessä vuorokaudessa olisi paljon enemmän tunteja, että kerkeäisi tehdä kaikkea ja vielä nukkumaankin. En kyllä osaa antaa mitään aikataulua täydellisestä päivästä, mutta täydellinen "tavallinen" arkipäivä sisältäisi muutaman tunnin jotain palkitsevaa työtä, muutaman tunnin kavereiden kanssa hengailua, pari tuntia raivokasta Skyrimin, Falloutin tai Oblivionin peluuta, muutaman tunnin laatuaikaa Nicon kanssa, tunnin koirapuistoilua Nadian kanssa, ja ruhtinaalliset 10 tunnin yöunet. Taitaa vähän tuo vuorokauden tuntimäärä paukkua rikki jos mistään ei tinkisi. 

Täydellinen ainutlaatuinen erikoispäivä olkoon sitten oma salaisuuteni, osittain siksi etten tiedä mitä kaikkea siihen sisältyisi ja osittain koska en halua kertoa kaikkea.

Rentoa skyrimin pelailua hellyydenkipeän Nadian kanssa

 7. On syntymäpäiväsi ja vieraistasi kukaan ei saavu juhliisi. Mitä teet? 

 Juon kaikki jello-hyytelöshotit itse, syön kokonaisen juustokakun, itken. Meinaan päivittää facebookiin katkeran päivityksen, mutta en kehtaakaan vaan käännän kaiken itseni syyksi. Oksennan limaa ja juustokakunpalasia. En kehtaa enää pitää juhlia koska "kukaan ei kuitenkaan tuu".8. Mitä toivoisit joululahjaksi?

Mulla on vähän ikävä suhtautuminen jouluun, koska lapsena meillä ei vietetty joulua, tuppaan ottamaan siitä aina vain stressiä ja harmia ja pelkään sitä etukäteen. Jouluna tunnen oloni aina todella yksinäiseksi ja sellaiseksi, etten kuulu mihinkään. Vaikka minulla on kyllä ihaniakin kokemuksia, kun männävuosina ystäväni ovat ottaneet minut avosylin vastaan jouluaattona. Joten enpä nyt osaa toivoa joululahjaksi mitään erityisempää. Jotain, minkä nähdessään antaja henkäisee mielessään: "Tosta tulee niin mieleen Meeri".


9. Lempijuhlasi?


10. Sateisen päivän paras tekeminen?

Jos kyseessä on kesäsade, silloin kastutaan läpimäräksi sadetanssin aikana sillä kesä kuivattaa minkä kasteleekin, mutta jos on syyssade, on parasta pysyä kotona kynttilöiden, tulikuumien keittojen ja kirjojen ympäröimänä.

11. Minkä elokuvan voit katsoa aina vain uudestaan?

Planet Terrorin.

11 kysymystä teille:

1. Mikä on sinun guilty pleasuresi?

2. Jos menet kahvilaan, mitä tilaat?

3. Mitä mieltä olet Batmanin ja Jokerin suhteesta?

4. Mikä on mielestäsi yliarvostetuin lukemasi kirja, ja miksi?

5. Kumpi on inhottavampi ajatus; syvä ammottava reikä ihossa vai silmäluomen sisäpinnan rapsuttelu? Miksi?  

6. Onko elämäsi vaikeaa vai helppoa? Miksi?

7. Kuinka suhtaudut vakaviin vastoinkäymisiin? Entä pienempiin vastoinkäymisiin?

8. Pääset töihin Willy Wonkan suklaatehtaaseen. Minkämakuisen suklaan kehität?

9. Myönnä pois, ala-asteella/yläasteella se yksi ärsyttävä tyyppi sanoi/teki epäreilusti sulle. Mitä? 

10. Katsoitko ikinä pienenä "pelottaako?"-sarjaa? Jos katsoit, mistä jaksoista traumatisoiduit? (tutkimusteni mukaan kaikilla oli joku jakso, josta traumatisoitui pienenä.) Jos et katsonut, kerro joku muu pelottava leffa/telkkariohjelma joka jäi kummittelemaan sun päähän.

11. Mitä ruoka-aineita et pysty syömään? Mitä ruoka-aineita olet oppinut syömään vaikka ennen inhosit?     


mä haaste on kiertänyt niin paljon, että en enää tiedä kuka _ei_ olisi saanut tätä. Haastan kuitenkin SINUT, jos: 

sinulla on tällä hetkellä mustat alushousut jalassa
vasen kätesi nojaa poskeen tätä lukiessasi ja istut selkä huonossa ryhdissä
 olet juonut kahvia viimeisen 10 tunnin aikana
pyllystäsi kurkistaa apina
sinun piti tarkistaa, kurkistaako sieltä mitään

Jos haaste osui kohdallesi, mutta sen vastaanottaminen ja kokonaisen blogimerkinnän tekeminen tuntuu aivan ylivoimaiselta, niin kuulen mielelläni pelkkiä vastauksianne kysymyksiini kommenteissa.

5 kommenttia:

 1. Hahaa hienoja vastauksia, suorastaan hauskoja. Samaten oli hyvä lukea toi vasen käsi huono ryhti, koska tollei mä just tätä luin, hohoo xD

  VastaaPoista
 2. ♣ vasen kätesi nojaa poskeen tätä lukiessasi ja istut selkä huonossa ryhdissä - pelottavaa, miekin luin justiin noin tätä :D

  VastaaPoista
 3. Voi HARMI kun ei nyt just sattunut kohdalle tämä haaste, hahaha :D

  VastaaPoista
 4. Pyllystäsi kurkistaa apina. Miksi pylly on niin riemastuttava sana? Mut ei kurkistanut. En edes tarkistanut kyllä, kun oli niin vahva tunne siitä, että ei siellä mitään ole. Tänään mulle kyllä kasvoi voimavirtapiuhasta häntä hetkeks. Se oli aika riemastuttavaa. Terkuin mustissa alushousuissa kekkuloiva valokarnevaalikaverisi, jolla on joku foliohattu kai päässä, kun piti kiertää nimen mainitseminen tolla tavalla. Öh!

  VastaaPoista