syyskuuta 30, 2012

Sunnuntaiaamun siivousdrinkki


Siivouspäivänä pitää tietenkin olla edes jotain iloja, jotta siivous maistuisi. Tänään mun ilokseni koitui pirtelödrinkki. Siihen tuli:

★ Vaniljajäätelöä
★ Vadelmia
★ Maitoa ja maitosuklaa-vadelma-kermalikööriä

Sekotin ne keskenään blenderissä ja join vappuisesta krääsämuovipikarista. Tuli niin hyvää, että meinasi siivoaminen unohtua!

Poden tällä hetkellä jonkinnäköistä identiteettikriisiä. Kuvat menneisyydestä miellyttävät jatkuvasti enemmän kuin nykyinen peilistä tuijotteleva tylsimys. Tuntuu, etten jaksa ilmaista itseäni kunnolla millään tavalla. Tuntuu, että jotenkin... kuihdun. Mulla tulee aina näitä suvantovaiheita, aina ne menee ohi, mutta jokainen aallonpohja tuntuu aina siltä, että "tässä se nyt oli, täältä ei nousta." No, kuulostaapa nyt dramaattiselta, kyse ei ole kuitenkaan mistään maatamullistavasta masennuskohtauksesta vaan pelkästään hienoisesta identiteettikriisistä.

Olen edelleen hieman hukassa siitä, minkälainen blogisisältö ihmisiä kiinnostaa. Miksi luette minun blogiani? Minkälaisia merkintöjä voisin tehdä enemmän, entä vähemmän? Mitä haluatte nähdä? Tein joskus kauan sitten gallupin, mutta olen unohtanut tulokset. :(Translation:

I've been experiencing some kind of identity crisis lately. It's ugly. I'm less capable of expressing myself and it seems I'm kinda lost. I'm sure this goes away soon, it always does... Still, every time feels final. Like "There's no way this feeling goes away this time." That sounds a bit dramatic, okay, it's not that big of a deal. 

I'm also pondering, what kind of content people are willing to read. Like, what do you want more from this blog? And what do you not want? What should I write or show you?

8 kommenttia:

 1. Ihana idea tuo, että nauttii drinkkiä siivouksen ohella! Tulitko yhtään hiprakkaan?

  Voin samaistua täysin tuohon identiteettikriisiin, tosin mulla se ei enää edes mene ohi ollenkaan... Voin kyllä vakuuttaa että olet sekä sisältä että ulkoa tosi värikäs ihminen, et yhtään tylsä! Sulla ei sitä vaaraa ole. :) Mutta ei tuo olo siltikään kiva ole ja tärkeintä on se miltä itsestä tuntuu, ei siinä auta vaikka olisikin muiden mielestä kuinka kiinnostava. :/

  Musta olisi kiva nähdä kuvia sun vaatteista (ne on niin kivoja), piirrustuksista, Nadiasta tottakai (oon Nadia-fani nro 1) ja ihan kaikesta mitä vaan haluat tänne laittaa. Sulla on aina hyviä postauksia! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla että nautit mun merkinnöistä sellaisena kun ne on :> Pelkään jotenki aina että teen vääränlaisia merkintöjä, mitä ikinä se sitten tarkottaakaan.

   Drinkki siivouksen ohella saa olon tuntumaan sellaiselta vähän turmion teille lipsahtaneelta kotirouvalta ;D

   Poista
 2. Taidan uskaltautua kommentoimaan....

  En oikein tiedä miksi tykkään sun blogista. Se on vaan jotenkin niin kiva. :D

  Eka ihastuin sun tyyliin ja tuotoksiin, mutta nyt kun luin esim. noita matkapostauksia joissa teit ihan tavallisia juttuja muiden ihmisten kanssa, niin huomasin että tykkäsin niistäkin aivan hirmuisesti. Kirjoitat kivasti. Kuvat on hyviä. Olet persoonallinen. Mitä muuta blogilta voi toivoa? :--)

  Ei oikeastaan kannata miettiä liikaa, mistä ihmiset tykkää. Jatka vaan samaan malliin !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi! Tämäpä oli piristävä kommentti n_n Kiitos, että kannoit kortesi kekoon! Ehkä ei kuitenkaan joo kannattais miettiä näin paljon. Tykkään vaan palautteesta, ja välillä tuntuu ettei saa sitä tarpeeks :>

   Poista
 3. Nii! Katsos, jos lukijoita tulee lisää(ja vanhat pysyy), niin sillon ne tykkää sun tyylistä. Mitäpä sitä suotta vaihtamaan, kun kerta ihmiset tykkää!

  Mutta ehdottomasti nyt tähän väliin lisää pääkalloja! Olet ihana <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. "...lisää pääkalloja..." *kirjoittaa pieneen muistioon* Awwww, kiitos! <3 Mitäpä siinä sitten vaihtamaan! :D

   Poista
 4. Älä vähennä blogistasi mitään, pidän kaikesta mitä kirjoitat. Pidän kovasti siun diy-jutuista, mut tiedän kuinka hankala niitä on toisinaan saada aikaan. Että ei mitään paineita. Kuvia siulla on täällä ollutkin paljon ja se on vain hyvä, koska rakastan tyyliäsi toteuttaa kuvia. Mua henkilökohtaisesti ei ruokasysteemit niin hirveästi kiinnosta, mut se nyt johtuu siitä että oon muutenkin niin pelle ruoan suhteen. :DD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. DIY-juttuja haluaisinkin blogata enemmän, harmi vaan ettei niitä ihan niin usein vaan synny :( Kiitos että kerroit ton ruokasysteemijutunkin, aion kyl jatkossa silti kirjoittaa niitäkin kun ne on niin lähellä mun sydäntä!;> ETkä oo mikään pelle. <3 Meidän pitää taas kuvata joku päivä! Posepose mmmhhhh

   Poista