kesäkuuta 02, 2012

Poison & melancholy music

 Top: Restyle.pl
Necklace: Etsy "cute & creepy"


"POISON. Antidote - Give an emetic of two teaspoonfuls of mustard stirred with enough water to form a creamy mixture. A teaspoonful of baking soda or a teaspoonful arom. spirit ammonia in glass of water."


Muut ovat kai ilakoimassa valmistumistaan. Mulle tulee aina vähän ahdistunut olo sellaisina päivinä, kun muut juhlivat ja itse en tee mitään. Vähän sellainen, että jään jostain paitsi.

Minä valmistun myös tuolta kahvilakoulusta, mutta vasta seitsemäntenä päivänä. Näyttö meni hyvin ja tuli hyvä arvosana. Sain muutaman työvuoronkin harjoittelupaikastani.

Löysin ihanan artistin, nimeltään Emily Jane White. Hänen melankolinen musiikkinsa sopii juuri täydellisesti tämänhetkiseen mielentilaani. Ensimmäisen upotteen video vetoaa minuun, ja toisen upotteen kappale saa sydämeni sulamaan. Rakastan näitä hetkiä, kun musiikki saa minut tuntemaan näin vahvasti.Vielä toinen tämän päivän biisilöytö, synkkine lyriikoineen ja melankolisine kertosäkeineen:


Ai niin, ja opettelin myös taikomaan:Translation:


Today everyone's celebrating their graduation. I graduated too, but the ceremony is on 7th. Today's just a normal day for me.


I found this wonderfully beautiful artist named Emily Jane White. Her songs give me goosebumps all over and when I'm listening to her I feel alive. It's so beautifully melancholy.

4 kommenttia:

 1. O_O Eka innostuin tuosta paidasta ja sitten upeista kuvista ja sitten vielä kuvasarjasta kokonaisuutena ja ja oot upea! *-*

  VastaaPoista
 2. Halusin vain toivottaa oikeen hyvää kesää! ja kiitti kivasta blogista!!:)
  T:Random
  http://www.youtube.com/watch?v=2rlYPb2plaY

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aww! Kiitos, ja tuo kappale piristi päivää. :> Ei ollut entuudesta tuttu, mutta tykästyin heti.

   Poista