tammikuuta 15, 2012

Video game treats

 Herkkuja sun muita videopelien maailmasta, sovellettuna "oikeaan" elämään:

Skyrim Sweetrolls
Geneerisiä health potioneita
Portal-kakku
(Fallout New Vegas pullonkorkit)


Sweet rolls-ohje: http://www.gourmetgaming.co.uk/post/12553999356/the-elder-scrolls-v-skyrim-sweet-roll-this


Health Potion: 1 osa viinaa, 1 osa granaattiomenamehua, 1 osa karpalolimua (tai mikä zombiemarja-limu se nyt onkaan), limemehua oman maun mukaan (eli paljon!). Eipä mikään kummoinen resepti, mutta lähinnä nuo söpöisät pikku pullot olivat se pääpointti! 
Kesällä sain syntymäpäivälahjaksi Portalista tutun kakun. Se on kuvassa sulanut auringossa aika roimasti :( Se oli varmasti vielä enemmän Portal-kakun näköinen ennen sulamistaan! Ja oli makea ja herkullinen kuin mikä. Koska sain sen lahjaksi, en tiedä sen reseptiä.Tilasin nämä korkit netistä. Olen hurahtanut ihan täysillä Fallout New Vegasiin, ja siinä pelissä valuuttana käytetään Sunset Sarsaparilla- ja Nuka Cola- pullonkorkkeja.Translation: 


Some video game treats, like sweetrolls from Skyrim, generic healt potions, The Cake from Portal, and some Fallout New Vegas caps (not edible though...). The sweetroll recipe we used is from here: http://www.gourmetgaming.co.uk/post/12553999356/the-elder-scrolls-v-skyrim-sweet-roll-this
Health potions include 1 part booze, 1 part grenadine, 1 part cranberry lemonade, and some lime juice. It's not very fancy, but the main point here are the cutesy little bottles! Cheers!


I celebrated my 22nd birthday last summer, and one of my presents was this portal cake! It had melted in the heat, though, so it looks a bit wonky. I'm sure it was very beautiful at first. It was delicious! Unfortunately I don't possess the recipe, as it was a surprise present cake for me.


These Fallout New Vegas caps are ordered from ebay. I didn't make them myself. I've been playing New Vegas quite a lot recently.

4 kommenttia:

 1. Mistä noita pikkupulloja saa!? Haluan haluan haluan! Jossain, tyyliin puljunetissä, oli myynnissä noita healt ja mana potioneita, mutta sisällä tais olla jotain energia juomaa. Pöh. Noihin kun laittaa jonkun ihanan etiketin, niin on kivannäköisiä hyllyssä.

  Tää oli ihana postaus!

  VastaaPoista
 2. Sama tuli heti mieleen kun edellisellä! Rakastan vanhoja pulloja joissa on tollanen korkki-korkki. Yhden sain isoäidiltä ja pari semmoista ihan minikokoista! Voisi katsella löytyykö kirpputoreilta :)

  VastaaPoista
 3. Infected: Voi hitsi, ikävä tuottaa pettymys mutta noi pikkupullot taitaa olla kirpparilta... :') Eli en tiedä mistä sellaisia saisi ostettua. Ja joo oon miettinyt tota etikettijuttua kyllä! Ehkä vielä joskus saan aikaiseksi...

  Ginia: Joo sellaiset korkkipullot on ihania. <3 Samoin jotkut sellaiset ruskeat tai muuten vaan kulahtaneet ikivanhat lääkepullot aaah! Niitä en ole vielä onnistunut haalimaan kyllä itselleni. Kierrätyskeskuksista aika usein löytyy noita korkkipulloja.

  VastaaPoista
 4. Meillä on iskällä semmosia ikivanhoja ruskeita lasilääkepulloja! Ne on isoja tosin. Murra purrr. Ihania.

  Kai munkin "täytyy" sitten raahautua kirppareille, kun tuntuu että kaikki löytyy aina sieltä. Hih.

  VastaaPoista