lokakuuta 30, 2011

Halluwiineri

 Halloween kuvina:

 Porkkanakakku. Halloweeniin kai kuuluisi kurpitsakakku, mutta mielestäni porkkanakakkukin on oranssiudessaan ja mehevyydessään hyvä vaihtoehto, sitäpaitsi sen osasin leipoa. Oona oli leiponut mokkapaloja, ja tehtiin yhdessä wokkia ja halloumia.

Taustalla meitä viihdyttivät kauhuleffat, kuten Plan 9 from outer space, House of Wax ja Zombie Strippers.


 Booli:

1 pullo Pisang Ambon Guarana Lime-likööriä
1 pullo rainbow-sitruunalimua
1 pikkupullo lime-kivennäisvettä
1 lime

 Arvatkaa mikä tää on? Se ei ole jauhelihaa eikä marmeladia. Se on jääpala. Me tehtiin se Jaffa zombimarja-limusta. Hiilihapollinen limu jäätyi vähän tollaiseksi ruttoiseksi :D

 Kurpitsankaiverrusta

 Nadia oli pukeutunut possuksi.


 Tuomas ja Oona ja zombikäsi

Unohdin illan kuluessa ottaa kuvia ihmisten asuista, turhautti vähän kun oli pimeää ja salamalla tuli rumia kuvia, niin en sitten saanut/uskalla julkaista kunnon ihmiskuvia tämän enempää. Omasta asusta tuli kyllä kuva:

 Toi silmä oli hauska monen mielestä. Mua itseäni ärsytti kun tuo ihomassa blendautui niin huonosti, halkeili illan aikana eikä ollut oman ihon väristä. Mutta ihan sama. Hauskaa oli silti. Se silmä oli siis tällainen "kolmiulotteinen":


Paras kohteliaisuus taisi muuten tulla Eliaksen suusta, joka kävi täällä ensimmäistä kertaa: "Mä en tiedä mikä tässä asunnossa on Halloween-koristelua ja mikä on tavallista sisustusta".

Translation:

I'm sorry, I'm not in the mood for translating this properly. We had a halloween party, and me and Oona made food: carrot cake, mocha cake (vegan and non-vegan), vegetable wok and punch. I had a great time, and I hope that everyone else did, too. I didn't get much pictures of people, it's a shame because they had great costumes.

lokakuuta 29, 2011

Öinen dyykkausseikkailu

Mitä yhteistä on näillä allaolevilla asioilla: Kuvaputkitelevisio, DVD-soitin, mattopiiska ja lasivitriinikaappi?





Voin kertoa. Ne on kaikki dyykattuja.

Lasivitriini on jo vanhempi löytö, ihan meidän roskiskatoksesta.

Kaiken muun löysin eilen yöllä, kun koiraa ulkoiluttaessani huomasin pihamme romulavan. Siellä oli kattava valikoima televisioita, ja muuta krääsää. En voinut koiran kanssa penkoa lavaa, ja huomasin parkkipaikalla parkkeeratussa autossa miehen, joka istui, tuijotti eteenpäin ja kuunteli suomalaisia ikivihreitä tangokappaleita niin että ulos asti raikui. Alkoi hävettää, ja luikin koiran kanssa kotiin. Kotona varustauduin mittanauhalla, lenkkareilla ja kangaskassilla ja jätin koiran narskuttamaan luuta. Lavalle palatessani tangokappaleita popittanut synkeä mies oli poistunut. Raahasin ylipainavan television kotiin ja aiheutin suhteettoman paljon meteliä rapussa telkkarin kanssa. Palasin jälleen lavalle. Voi mitä aarteita siellä olikaan! Jätin lavalle kauniin, halkeilleen vintage-pelastusrenkaan, koska mulla ei ole vain paikkaa mihin sen laittaisin. Sinne jäi myös avaamaton jättipakkaus aikuisten vaippoja :D Olisi ollut myös VCR-soitin, mutta mulla alkaa scart-paikat loppua kesken telkkarista. Eikä kyllä niitä VHS:iäkään ole tallella.

Tekisi kauheasti mieli käydä penkomassa vähän lisää lavaa, mutta siellä on jotkut talkoot ja ihmisiä pyörii siinä kuin kärpäsiä. No jaa. Ehkä meen silti.

Translation:

What's the connection between this television, DVD player, carpet whip (?) and drawer? I'll tell you, they're all found from trash. There's a recycling container in our yard and I found all this when I was walking my dog. (except the drawer, it's found much earlier). The TV was very heavy and I think I woke my whole neighbourhood up while dragging it to my place. I found also a beautiful vintage life belt and a VCR player but left them there. I also saw a package of adult diapers (unused) :D Nice. Do I have to mention, that I left them there, also...?


I think I'll go and search for some more treasures.


This was a very difficult post to translate. I'm not sure of all the words, I got a little help from google translate.

lokakuuta 15, 2011

Erakoitumista ja koiranleluja

 Venähtäneen blogihiljaisuuteni yksi pääsyy on tässä:



Tässä kuitenkin jotain minkä parissa olen työskennellyt nyt pari päivää:


Koirani on aika haka tuhoamaan sille ostettuja leluja. Demonstroin siis stopmotionin avulla, kuinka nopeasti lelu tuhoutuu tämän pikku katujyrän hampaissa. Yhteensä lelun tuhoamisessa meni about tunti.

Translation:

There's a reason for my long pause at blogging; xbox 360. Here's also something I made in a couple of days. It's a demonstration of how long it takes that little rascal to destroy a toy. About an hour.

lokakuuta 01, 2011

Kylven syksyn valossa




 Olen hankkinut kameraani kätevän kaukosäätimen. Itselaukaisin on ihan tyhmä, kun sen kanssa tarkentaminen on niin hankalaa. Jos katsoo kuvia oikein tarkkaan, saattaa huomata, että tosiaankin minulla on sellainen pieni kaukosäädin joka kuvassa kädessä. :D Tosin kolmannessa kuvassa pitelen sitä ovelasti kuin taikuri pelikorttia, peukalolla kämmentäni vasten. Ai tätä kaukosäätimen riemua.



Otin noin 200 kuvaa, jossa hyppäsin ilmaan, niin että näyttäisi kuin olisin lähdössä lentoon tai muuten vain levitoisin, mutta suuri osa niistä oli vain sellaisia missä olin juuri ponnistamassa tai sitten laskeutunut, jalat kyykkyasennossa ja naamalla typerä ponnistusilme. No, tuota ei olisi tarvinnut kertoa, olisin voinut antaa tämän yhden kuvan uskotella että olen oikeasti ihan vaivattoman eteerinen leijuskelija.




Suosittelen ehdottomasti tuota kaukosäädintä kaikille ahkerille omakuvien ottajille. Se on kyllä hyödyllinen kapistus, kun itse pitäisi olla sekä kameran edessä että takana.

Jaa mitäkö muuta minulle kuuluu? No, olen aloittanut työt, ne kestävät 2 kk. Se on vähän väsyttävää hommaa, mutta mikäpä työ ei olisi. Sen takia en ole oikein saanut mitään luotua tännekään. Jos töistä nyt saisi vaikka sen verran pesämunaa, että sitten saisi uuden kameran, minun Nikonini tarkennusmoottori on vähän rikkinäinen. Olisin halunnut työskennellä lasten kanssa, mutta nykyinen työni on asiakasneuvontaa puhelimitse.

Tammikuussa aloitan kahvila-alan osatutkinnon, jos pääsen sinne. Media-assistentin työt eivät ole kuitenkaan minulle, ajattelin pitäväni harrastukset harrastuksina, eikä media-alalta edes löydy sopivaa työtä mulle. Kahvila-ala on varmasti hyvin työllistävä, plus koulutuksen aikana voi hankkia hygieniapassinkin.

Translation:

I bought a remote control for my camera. It's great for self portraits. If you look closely, you'll probably see that I am holding the remote in every picture. :D


I took about 200 pictures of myself jumping, so it would seem I'm floating. Well, only one was good. All the other photos were of me preparing to jump and looking stupid.


I recommend the remote to all of you who take a lot of self portraits. It's very useful, when taking the picture and being the one in it, too.

I have a job nowadays. It's only for 2 months. It's kind of tiring, but what job isn't? That's the reason I haven't posted anything in a while. I hope the job would provide money for a new camera, my Nikon has some problems with it's focusing.


In January, hopefully I start studying... well, I don't know how it translates. But It's got something to do with cafés and bistros and such. I graduated as media assistant this spring, but I don't think it's for me. I want to keep my hobbies as hobbies, not turn them into work...