toukokuuta 11, 2011

Kotikolo

Kuten monella muullakin lajini edustajalla, minullakin on koti. Se on oikein mukava pikku yksiö Toukolan puiston vieressä. Minun kotini on tällainen: 


Varjoleikkejä


 

 

 

 

Ovela peilikuva hih!
   

Ai mikä tää on vai? En kerro, saatte itse arvata!


Yks päivä sain maailman isoimman paketin postissa merten takaa, ja se oli hieno paketti. Tuntui, kun olisi löytänyt aarrearkun, kun pengoin sitä ja sieltä paljastui kaikkea jännittävää. Tulin ihan hirveän iloiseksi siitä. Onneksi on sellaisia paikkoja kun sendsomething, niin tällainenkin iloinen yllättyminen on mahdollista...


Lopuksi vielä kuvallista todistusaineistoa siitä, että mun koira on tyhmimmän näköinen koira maailmassa:
 

12 kommenttia:

 1. hahaa mä tiiän mikä siin mysteeri kuvassa on :D
  bambun juurakko vai mitä?

  VastaaPoista
 2. Mawi: Jep, bambun juurakkohan se :) Kiitti vaan ku nyt paljastit sit kaikille muilleki! :D No ei sen kyllä edes ollut tarkotus olla mikään maailman kryptisin kuva-arvoitus...

  VastaaPoista
 3. Mäki arvasin että se on bambu! Ihania juttuja sun kotona. Aaaa~ pääsisipä itsekin sisustamaan omaa unelmakotia ´u`

  VastaaPoista
 4. HAA, tiedän! ...Pahus, joku ehti ensin. Mutta saanen tarkentaa epäilyjäni, kyse on onnenbambusta? Meillä oli kans, kolme kappaletta, mutta kissojen mielestä niitä oli kivempi syyä ko ihastella.

  On kyllä muuten suhteellisen skitsahtaneen näköinen koira teikäläisellä! Vaikkakin söpö silti!

  VastaaPoista
 5. No ei se sit ollukaan niin jännä juttu, kun kaikki tiesikin mikä se on. Hmh. :D

  Ei Nadia aina oo skitsahtanut! Mä vaan pistän siitä näköjään usein aika epäedustavia kuvia nettiin...

  VastaaPoista
 6. Maskeja bongattu! : o Ja äh oon niin pettyny ku luulin eka, että toi kaasunaamari on pdf-d lasten kaasunaamari. Sit ku tajusin ettei se ookkaa, olin hetken aikaa surunaama : ( ..

  VastaaPoista
 7. tykkään kyllä sun tyylistä sisustaa :D todellaki sun näkönen koti.

  VastaaPoista
 8. Niko:No mutta tottakai mun asunnosta bongaa maskeja...

  Mut hei, mun mielestä se on se lasten kaasunaamari! Se on sellasen pyörivän discopallon päälle puettu :D Se sopi siihen kokonsa puolesta täydellisesti.

  Teemu: Kiitos :D Se on tavoitteeni!

  VastaaPoista
 9. Hei mikäs toi sendsomething juttu on? Tai siis idean ymmärsin mut niinkun watwat. Rupes kiinnostaa nii saisiko jottai infoa. :)
  Kai tähän loppuun pitäs laittaa sori random. :D

  VastaaPoista
 10. Anonyymi: Toi sendsomething on sellanen kiva nettisivu! Sinne rekisteröidytään niin pääsee näkemäänkin jotain, sitten kirjoitetaan omaan profiiliin joku kuvaus itsestä ja että mistä tykkää, ja oma osoite joka näkyy vaan niille rekisteröityneille, ja sitten siellä voi selailla ihmisten profiileja ja lähettää postia kelle haluaa, yllätyksiä, kortteja, kirjeitä, ihan mitä vaan. Aika useat lähettelee vain postikortteja, mutta mä yritän lähetellä jotain vähän erikoisempia juttuja ja ilahduttaa ihmisiä esim. suklaalla tai helmillä :)

  VastaaPoista
 11. I got the "Living dead doll" of right, jeje
  I like your blog!

  nuki!

  sorry for my bad english u.u

  VastaaPoista
 12. Fainting spell: You mean Sybil, the female patient? Oo, she's gorgeous :) Thanks for reading and liking my blog! n_n

  VastaaPoista